7 avantaje de a comanda pizza online

Avantajul nr.1 – Mai mult timp pentru a decide ce pizza să alegeți

Uneori, din cauza comenzilor multiple, când doriți să mâncați o pizza bună , telefonul sună ocupat, comenzile online elimină aceste obstacole de comunicare . Mai mult, atunci când plasăm comenzi online, putem naviga în întregul meniu pizza fără grabă și calm. Clientul telefonic nu are nicio șansă să vadă întreaga ofertă disponibilă. Pe Internet, putem revizui toate elementele meniului de la A la Z și, în același timp, putem cunoaște acele feluri de mâncare despre care habar nu aveam. Când decidem că dorim să ne fie livrată pizza în Iași în 45 de minute o putem face sau putem bifa  o anumită ora când puteți savura pizza. Nu trebuie să sunăm din nou și să așteptăm că cineva să răspundă la telefon. Întregul proces de comanda pizza online este o joacă de copil.

Avantajul nr. 2 – Comandă de pizza personalizată

Abilitatea de a naviga în întregul meniu în liniște este doar unul dintre avantajele de a comandă pizza online. Un alt lucru este că alegând acest formular, putem ajusta ordinea la nevoile noastre cât mai mult posibil. Schimbați aluatul subțire în aluat gros, alegeți o brânză dublă sau variante pe care pizzeria le  are la dispoziție. În plus, cei care comandă pizza online nu trebuie să aleagă din meniu o propunere gata făcută. Ei își pot alalege propriul topping . Uneori se întâmplă, de asemenea, ca clienții online să aibă mai multe variante de topping-uri pe care să le aleagă, care nu pot fi spuse toate la telefon. Pentru client, este cu siguranță mai mult confortabil  și a  alege dintr-o  gamă mai largă de feluri de pizza.

Avantajul nr. 3 – Promoții pentru pizza

Adesea, atunci când comandăți o pizza online, este posibil să profitați de diverse reduceri și promoții la pizza. De exemplu  la 2 pizza comandate poți prima una gratis Mai multe detalii despre promoție gășiți pe site-ul pizzeriei www.ilcapriccio.ro

Avantaj nr. 4  Alegerea metodei de plată la livrarea unei pizza

De asemenea, nu există restricții în acest caz. Putem decide dacă plătim casah sau cu cardul  la livrare.

Avantaj nr. 5  Considerații suplimentare pentru comandă unei pizza

De obicei, lângă formularul de comandă există un câmp suplimentar pentru comentarii . Clientul poate utiliza acest câmp dacă există dorințe personalizate cu privire la comandă plasată, de exemplu, dacă dorește să abandoneze un anumit ingredient sau să îl înlocuiască cu altul.

Avantajul nr. 6  Reduceți timpul necesar pentru a comandă o pizza

Reducerea timpului de plasare a unei comenzi și a timpului de implementare a acesteia este un alt avantaj pe care îl au atât clienții, cât și proprietarii de spații care oferă această formă de notificare de comandă a alimentelor. Clientul nu petrece mult timp ascultând oferta prin telefon, în timp ce angajatul nu trebuie să stea la telefon pentru a acceptă comandă. În acest timp, el poate avea grijă de oaspeții care stau și servec masă  pizzerie.

Avantajul nr. 7   Comenzi online de pizza la pizzeria IlCapriccio

Din fericire, la pizzeria www.ilcapriccio.ro , puteți comandă o  folosind formularul disponibil pe site. Formularul de comandă pentru pizza este foarte intuitiv și întregul proces de comandă nu ar trebui să dureze mai mult de trei minute. Acest formular este o mare comoditate și economisește timp.

Va dorim poftă bună!